Translate

petek, 30. januar 2015

O DELU in zaslužku v SFI

O DELU   in zaslužku PREKO  INTERNETA   za SFI                            (Strong Future International)


Delo, ki vam ga nudi SFI, je delo sodelavca (Affiliate). Vaše delo je reklamiranje produktov, ki jih lahko najdemo v spletni trgovini TripleClicks.

Lahko promovirate celo trgovino TripleClicks ali pa le posamične produkte, ki jih sami izberete, ker se mogoče na njih spoznate, ali pa zato, ker se vam zdijo interesantni. Izbirate lahko med več kot 100.000 artikli. SFI poskrbi za tehnični vidik prodaje, plačil in dobav. MI, kot Affiliate sodelavci pa samo reklamiramo SFI in TripleClicks produkte.

Velik uspeh dolguje SFI svojemu originalnemu sistem affiliate programa, kar vam nudi v prvi vrsti odlično, brezplačno izobraževanje in treninge, prav tako pa zagotavlja svojim članom vsa potrebna orodja in brezplačno podporo, kar vse skupaj zagotavlja njihovo uspešno delo. Teoretično in praktično izobraževanje se med seboj prepletata. Začetniki po večini osvojijo delo v dveh mesecih, tisti najbolj pridni pa celo v enem mesecu in dosežejo tudi že vidne rezultate.

SFI vam nudi tudi brezplačno spletno stran s postavljenimi banerji, na razpolago pa imate tudi že izdelane oglase in reklame. Odlično podporo in izobraževanje za pravilno uporabo vseh orodij imate na voljo v angleškem jeziku ali pa  v EX-YU jezikih.

Da bi lahko kar najhitreje začeli in čim prej uspeli v tem poslu, boste lahko spremljali na vašem računalniku tudi WEBINARJE v živo, ki jih izvajajo izkušeni sodelavci. Kompletna navodila dobite takoj, ko se registrirate.

Vsak dan se na TripleCliksu, poleg prodaje, dogajajo tudi DRAŽBE. V živo 24 ur na dan. Na teh dražbah se prodajajo različni novi produkti po neverjetno nizkih cenah. Tudi te dražbe lahko reklamiramo sodelavci Affiliate.

Zaradi te svoje raznovrstnosti prekosi SFI internetno delo kateri koli podoben sistem zaslužka, ki ga lahko najdete na internetu.


KAKO ZASLUŽITI IN NA KAKŠEN NAČIN SE IZPLAČUJEJO ZASLUŽKI

V okviru sistema SFI se lahko zasluži na 6 različnih načinov:
1.      Ko pripeljete kupca na TripleClicks – ZASLUŽITE



Ko vi, preko vašega oglasa, pripeljete kupca na TripleClick, je le-ta vaš kupec za vedno. SFI vam bo vedno izplačal 45% od dela, ki ga zasluži SFI, ko bo »vaš kupec« kupil nekaj na TripleClicksu. In to kadarkoli in kar koli, vedno. O vsem drugem, tako zaračunavanju in dobavi skrbi SFI.

2.      Ko pripeljete prodajalca na TripleClicks – ZASLUŽITE


Na TripleClicks boste lahko pripeljali tudi prodajalca (ECA). Za prodajalca je odprtje trgovine in postavitev njegove ponudbe na TripleCliksu popolnoma brezplačna. Šele ko se proizvod proda, zadrži SFI 15% od prodajne cene. Od teh 15% pa pripada vam 10%, ker ste ga vi pripeljali na TripleCliks. Od vsega, kar »vaš ECA« proda komurkoli kadarkoli, vi vedno zaslužite 10%.

3.      Na TripleClicksu lahko prodajate tudi vi

Tudi vi lahko odprete svoj ECA na TripleCliksu in v njem prodajate svoje izdelke in storitve. Tako ste lahko tudi vi dostopni milijonom kupcev iz celega sveta. To lahko naredite, ne glede na to, ali že imate registrirano trgovino ali ne.




4.      ZASLUŽEK s prodajo rabljenih stvari

Na TripleCliksu se nahaja tudi oddelek, ki ga imenujemo garažne razprodaje, kjer se lahko prodajajo tudi rabljene stvari, ki jih več ne potrebujete. Tu lahko zaslužite s prodajo teh stvari.  Lahko pa pripeljete na TripleClicks tako prodajalca kot tudi kupca za te stvari.

5.      ZASLUŽEK na dražbah in od dražb

Na TripleClicks se 24 ur na dan dogajajo dražbe v živo. Na teh dražbah se prodajajo različni novi produkti po neverjetno nizkih cenah. Licitira se lahko le s TC krediti, od prodaje le-teh pa lahko vi tudi zaslužite. Enako kot pri prodaji drugih proizvodov na TripleClicksu. V tem primeru lahko zadenete tudi bonuse v vrednosti 75$, 150$ in 200$.

6.      Zgradite svojo ekipo promotorjev – ZASLUŽITE

Priporočljivo je, da v SFI včlanite tudi druge, ki jih zanima takšno delo in tako zgradite vašo ekipo promotorjev. Od te ekipe se lahko zasluži do 12 nivojev v globino.


IZPLAČILO – KAKO IN KDAJ


Izplačilo nikoli ne zamuja. Izvrši se vsakega 10. v mesecu. Člani iz naših področij lahko izberejo izplačilo zaslužka s čekom, ki se ga lahko vnovči v vsaki bani, preko Pay-Pal ali pa z nakazilom na Payoneer Master card, ki jo izda in vam jo pošlje SFI.
To je Master Card kartica, s katere lahko dvigujete denar na vsakem bankomatu, kjerkoli na svetu, kakor tudi plačujete v trgovinah.


SFI omogoča svojim članom še mnoge druge prednosti in ugodnosti…..

Začnete lahko takoj!